Traditionell Brodyr

Profilkläder med brodyr, brodyrmärken mm.

Brodyr

Traditionell brodyr, enligt oss det absolut finaste och proffsigaste sättet att märka sina profilkläder med. Brodyr är den absolut mest hållbara märkning som fungerar att utföra på dom allra flesta material så som jackor, skjortor, pikéer, t-shirts, handdukar, kassar, mössor, kepsar m.m. Även era djur behöver såklart fina profilkläder, schabrak, hästtäcken mm. blir så klart lyxigare med brodyr.

Brodyrkort 

Vi utför maskinbrodyr och för att kunna göra det behöver vi skapa ett brodyrkort utav ert märke / företagslogga / namn / text. Vi skapar och anpassar brodyrkorten efter era önskemål.

Investera i ditt varumärke

Ett brodyrkort är en investering i ert varumärke. Det finns en mängd olika sätt att ta fram ett brodyrkort på. Direkt brodyr på plagget, applikations brodyr, broderade märken, brodyr på profilkläder / arbetskläder, brodyr på handdukar / servetter och skinn / läder produkter.

Kvalité och hållbarhet

Ett brodyrkort / mönsterkort innehåller information om stygn. Färgen kan anpassas eller ändras utan att ändra i brodykortet. Traditionell brodyr upp till 15 färger. Vi utför all brodyr hos oss på vår egen maskinpark. Brodyren kommer leva längre än plagget det sitter på