Bildekor / Wraping

Utskurna loggor eller helfoliering

Bildekor

Bildekor, permanent eller för temporära kampanjer. Idag har det blivit mer en regel att dekorera företagets fordon. En effektivare reklamplats är svår att hitta. Vi utför foliering och helfoliering (car wrap) på alla typer av fordon. Personbilar, lätta lastbilar, tunga fordon mm.

Vi tillverkar bildekor och fordonsdekor i alla former allt från enkla kampanjdekorer för kortare tid till avancerade reflexdekorer på utrycknings­fordon som ambulanser, brandbilar och polisbilar, eller varför inte klä in hela bilen, helfoliering (car wrap).

Lång erfarenhet av bildekor

Vår mångåriga erfarenhet av design och produktion av bildekor och fordonsdekor, samt vårt nära samarbete med den ledande folietillverkaren 3M, gör att vi alltid kan välja och rekommendera rätt kvalitet och material för varje projekt.

Bildekor med kvalitet

Vi är certifierade 3M™ MCS™ både för tillverkning och montage av bildekor och fordonsdekor. Detta gör att du med förtroende kan vända dig till oss med ditt dekorprojekt oavsett om det gäller ett eller flera fordon.

Hur köper jag bildekor

När du som kund har bestämt dig för att du ska ha bildekor, kontaktar du oss och diskuterar vilket behov du har. Du förser oss med logotyp och grafisk profil, så tar vi fram en skiss på rätt bilmodell, utifrån underlaget vi fått.

 

För & Eftervård

Inför bokad foliering.

Tvätta gärna ditt fordon innan du lämnar in det till oss, det sparar oss både tid och pengar då vi kan börja med arb​etet snabbare.
En helfoliering tar ett par dagar men det skiljer sig självklart från jobb till jobb, vi ger dig en deadline när vi väl bestämmer datum på hur lång processen ungefär kommer ta, då appliceringen tar olika lång tid beroende på storlek av fordon, m.m.

Vi kan även demontera gammal folie för att foliera på nytt, kontakta oss så berättar vi mer.

Ta hand om din bil i efterhand.

Efter bilen har blivit folierad så är det viktigt att den inte tvättas på minst 48 timmar, detta för att wrappen ska sätta sig ordentligt så den förblir snygg, länge. När det väl blir dags för dig att tvätta bilen, är det viktigt att vattentrycket ej får överstiga 80 bar och du bör hålla ett avstånd på minst 50 cm. För borttagning av olja, bensin, m.m. så rekommenderar vi ett normalt avfettningsmedel.

Avstå gärna att tvätta bilen i en vanlig biltvätt, då det kan repa folieringen likadant som den kan repa din original lack.